fbpx

Fergie

Schotse Hooglander schilderij | JvG Original

Ik verdiep me in het dier en probeer zijn ziel te zien en vast te leggen

Mijn hele leven al voel ik een grote verbondenheid met allerlei soorten dieren. Omdat zij altijd al een zodanig grote en belangrijke rol in mijn leven hebben vervuld, gaat mijn voorkeur uit naar het schilderen van dierenportretten.

JvG Reproducties

Schotse Hooglander Schilderij | JvG Original

Reproducties gedrukt op multiplex

Een repro is een schildering gedrukt op Berken Multiplex van 18mm dikte. Ons hout wordt voorzien van een witte grondlaag aan de voorzijde voordat de uiteindelijke foto van de schildering wordt geprint. Berken Multiplex is opgebouwd uit meerdere verlijmde lagen, gefreesde randen en met een ophanghaakje aan de achterkant. Een repro is in verschillende formaten te bestellen, zie hiervoor de webshop.

Hout geeft een warme uitstraling aan de schildering en voelt zich in bijna elke omgeving thuis. Het resultaat is een duurzaam en betaalbaar kunstwerk met heldere kleuren en een warme uitstraling.

JvG Originals

Jachttafereel schilderij | JvG Original

Originele schilderingen op steigerhout

Een Original is een schildering handgeschilderd met acrylverf op doorleefde oude steigerhouten planken van 3cm dikte. Deze planken zijn aan de achterzijde verbonden door middel van een stevige ijzeren strip, en vormen hierdoor een sterk geheel. Met zogenaamde sleufduimen kan het schilderij opgehangen worden aan de ijzeren strip.

Het steigerhout zorgt voor een natuurgetrouwe achtergrond en geeft het een stoere en robuuste uitstraling.


JvG Reproducties

Hout geeft een warme uitstraling aan de schildering en voelt zich in bijna elke omgeving thuis. Het resultaat is een duurzaam en betaalbaar kunstwerk met heldere kleuren en een warme uitstraling.


Vragen of opmerkingen

Heeft u opmerkingen of vragen neemt u dan gerust contact met mij op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.
 

Volg mij op Instagram

© 2019 Janneke van Genugten, All Rights Reserved